Magazinele noastre

Magazinele noastre

Adresele magazinelor noastre: *PIPERA - Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 7G, Sector 2, Bucuresti | *TINERETULUI - Str. Dimitrie Cantemir nr. 21A, sector 4, Bucuresti

Plante si accesorii

Plante si accesorii 

Comanda online plante decorative, de apartament, de gradina si accesorii (fertilizanti, pamant flori, ghivece inteligente) la cele mai bune preturi, cu livrare rapida oriunde in tara!

La noi ai de unde sa alegi! Iti punem la dispozitie o gama variata plante de interior sau plante de apartament, plante de birou, plante ornamentale, plante de ext...

Mai multe
 • Plante
  Plante

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior. Oricum le-ai numi sunt acele plante care te ajuta sa te relaxezi la birou, iti inveselesc diminetile.. sau pur si simplu aduc putin verde in viata ta. Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Pot fi cadoul ideal, sub forma unor aranjamente florale sau cosulete cu flori pregatite special pentru cei dragi.

 • Orhidee la ghiveci
  Orhidee la ghiveci

  Livram orhidee in ghiveci, prin curier, oriunde in tara!

  Orhidee albastra si orhidee rosie sau portocalie, cu pret imbatabil, dar si o selectie de orhidee speciale: orhidee Cattleya, parfumate, orhidee Vanda, mixuri de Cambria si Oncidium, orhidee Cymbidium imperiala, orhidee Paphiopedilum papucul doamnei, orhideea panseluta Miltonia

  Orhidee rare, periodic in stoc: orhidee Zygopetalum, orhidee Encyclia, Phalaenopsis Stuartiana, culori rare de Cattleya, Cambria, Vanda sau Vandaenopsis, Ludisia discolor, Dendrobium Phalaenopsis, Miltoniopsis, Oncidium, Brassia, Miltasia.

  Stocuri permanente de orhidee Phalaenopsis si Dendrobium nobil in culori speciale, disponibile online sau in florarie, cu livrare rapida oriunde in tara.

  Va asteptam si pe pagina noastra de FACEBOOK, unde gasiti poze reale facute in magazinul nostru din Tineretului.

 • Plante pentru birou
  Plante pentru birou

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Cere acum o oferta personalizata!

  Plante pentru birou, selectate atent dupa criterii esentiale:

  - plantele pentru birou rezista in conditii de luminozitate scazuta

  - plantele de birou necesita ingrijiri minime dar ofera beneficii importante

  - plantele de birou sunt rezistente la daunatori

  - majoritatea sunt plante verzi, decorative prin frunze

  Poate te intereseaza cele mai bune plante de birou in teoria Feng Shui - avem suficiente variante, disponibile online tot timpul anului la preturi accesibile.

  Comanda online plante de birou, decorative prin frunze sau prin flori, la cele mai bune preturi si cu livrare rapida!

 • Plante cu semnificatie, Plante Feng Shui
  Plante cu...

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  De cele mai multe ori, ne cumparam plante sau oferim plante cadou fara sa cunoastem semnificatia acestora. Putem face alegeri mult mai inspirate daca cunoastem semnificatia plantelor. Iata cateva dintre acestea:

  Plante care purifica aerul din locuinte, care produc oxigen, improspateaza aerul

  Cercetările arată că poluarea în interior este mult mai rea decât cea exterioară.

  Există o soluție ? Da este! Cea mai bună soluție este să vă decorați casa sau biroul cu plante de interior! Mai jos este o listă cu primele 10 plante considerate ca purifica aerul așa cum au fost definite de cercetările NASA la începutul anilor 1980.

  Aduceți-le in casa, la birou și lăsați-le să facă ceea ce fac cel mai bine - sa curete aerul și sa il umple cu oxigen!

  Spathiphyllum (crinul pacii), Feriga, Dracaena, Crizantema, Palmierul, Iedera, Ficus Elastica, Ficus Benjamina, Sansevieria, Orhideea Phalaenopsis, Philodendron, Aloe Vera, Chlorophytum Comosum, Schefflera, Anthurium, Azaleea, Begonia, Clivia Miniata, Monstera, Pachira aquatica (arborele banilor, aborele norocos), Cactusi

  Plante de apartament aducatoare de noroc, bani, spor, belsug  in casa (plante si flori norocoase)

  Aceste plante sunt considerate a aduce mai mulți bani, noroc, prosperitatea în viața ta. Deci, ați cumparat una din plantele acestea?

  Crassula Ovata Money Tree (arborele de jad, copacul cu bani, pomul vietii), Pachira aquatica (arborele banilor, aborele norocos, castanul malabar), Bambus (lucky bamboo), Sansevieria cilindrica, Impatiens (Sporul casei), Oxalis, Philodendron scadens (planta bogatiei)

  Plante Feng Shui pentru apartament

  Deci, cum ajuta plantele feng shui?

  Dacă știți un pic despre feng shui, este vorba mai ales despre cum ne influențează cele opt direcții cardinale, cum ne influențează diferite forme și forme și cum ne influențează Chiul bunăstarea noastră. Practicarea feng shui-ului vizează combinarea tuturor împreună și folosirea a ceea ce este în controlul nostru pentru a ne îmbunătăți energia înconjurătoare, astfel încât să ne îmbunătățească viața.

  Plantele sunt ființe vii și respirație. Ele produc mult mai multă energie decât obiectele. 

  Acea energie vie din plante este folosita pentru a feng shui dintr-o casă prin:

  - energizeaza casa;

  - balanseaza cele 5 elemente (foc, apa, metal, pamant, lemn);

  - atrag dragostea

  Palmierul Areca, Bambus (lucky bamboo), Ficus, Spathiphyllum (crinul pacii), Filodendron, Feriga, Ficusul Elastica, Violeta, Palmierii, Iedera

  Plante care se roaga pentru casa

  Marantha Fascinator, Marantha Kerchoveana - "Planta care se roaga" și-a câștigat numele datorită felului în care frunzele sale se rotesc noaptea, ca mâinile închise în rugăciune. Frunzele sale se intind in lumina diminetii, uneori facand un sunet rufant. Interesant, nu?

  Frunzele în formă de ovală prezintă sunt spectaculoase, de culoare verde deschisă și închisă, cu vene roșii și sunt adesea roșii dedesubt. Frunzele sale cresc la aproximativ 5 in (12 cm) lungime.

 • Bonsai
  Bonsai

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Bonsai ginseng si alti bonsai usor de ingrijit. Bonsai cu pret minim si ingrijire usoara. Varietate mare de bonsai - magazin online cu livrare rapida. Alege bonsai ginseng, radacina vietii sau alte varietati de bonsai usor de ingrijit.

  Bonsaiul inseamna arta si traditie orientala - arta de a creste o planta in miniatura. In cultura japoneza, bonsaiul este un copac in miniatura ce aduce prosperitate si noroc. Cel mai renumit si usor de ingrijit bonsai este Bonsai Ficus Ginseng, denumit de japonezi si radacina vietii, datorita radacinilor lui intortocheate, foarte diferite de la o planta la alta.

  Ficus Ginseng Bonsai - beneficii

  Ficus Ginseng bonsai are toate caracteristicile plantei originale de ginseng. Medicina chineză veche consideră că ginsengul este o plantă naturală puternică. Acesta a fost mult timp considerat ca purificator de aer natural în zone foarte poluate, recent rolul ginseng este foarte acceptat în producția de medicamente pentru infertilitate ca un afrodiziac natural. Extractul de ginseng, atunci când este consumat ca ceai, este un alcaloid natural cu potențial de ameliorare a stresului.

  Specii de bonsai cu flori - Adenium obesum

  Cumpara online bonsai ficus ginseng, maslin bonsai, bonsai cu flori sau alte specii de bonsai, la cele mai bune preturi, cu livrare rapida oriunde in tara!

 • Plante suculente si cactusi
  Plante suculente si...

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Crassula ovata sau arborele de jad, copacul cu banii (crassula money tree) este una dintre cele mai cunoscute plante suculente. Aceasta nu necesita ingrijire speciale. O credință străveche chineză arată că această plantă este așezată pe partea dreaptă a intrării în casă, iar în partea de nord dă bogăție locuitorilor casei.

  Aloe vera, o alta planta suculenta, este recunoscuta pentru beneficiile sale medicinale. Aloe vera este o plantă folosită în ritualuri împotriva ghinionului și a invidiei, deoarece se spune că este una dintre cele mai puternice pentru a lupta împotriva vibrațiilor rele. Este cunoscuta ca ar atragere prosperitătr și energie pozitiva oriunde în casă, unde este situată. Mulți oameni cred că atunci când planta aloe vera crește și este sanatoasa, este pentru că atrage noroc. Dacă se estompează, aceasta se datorează faptului că a absorbit energiile negative și ne-a protejat.

  Avem stocuri permanente de crassula ovata, varietati de echeveria, plante suculente mix, cactusi cu flori, cactusi colorati , terarii cu plante suculente, aloe vera, semprevivum, disponibile online sau de vanzare direct in florarie, la cele mai bune preturi si cu livrare rapida oriunde in tara.

 • Citrice - Lamai la ghiveci si mandarini
  Citrice - Lamai la...

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Varietati rezistente de lamai la ghiveci, portocalii la ghiveci, mandarini pitici - calamondin cu fructe , mandarini cu fructe comestibile,  Kumquat, diverse forme si dimensiuni, la preturi imbatabile, disponibili atat online cat si in magazine. Lamaii in ghiveci sunt altoiti, de cultura intensiva, pe spalier sau tulpina groasa, varietati clasice sau specialitati pentru limonada precum Limonella, la cele mai bune preturi online.

  In aceeasi categorie de citrice in ghiveci, alaturi de lamai si mandarin, regasiti portocali in ghiveci, in varianta copac sau pitic, disponibili, de vanzare, la preturi accesibile.

  Cumpara online lamai altoit, mandarin pitic, calamondin comestibil cu fructe, kumquat sau alte varietati de citrice, de vanzare, la cele mai bune preturi, cu livrare rapida oriunde in tara.

 • Plante aeriene, plante aerofite
  Plante aeriene, plante...

  Livram plante aeriene sau aerofite, prin curier, oriunde in tara!

  Plantele aeriene pot completa designul oricărui spațiu, fie ca este unul mare sau mic. Plantele de aer, cunoscute și sub numele de Tillandsia air plant, sunt unele dintre cele mai ușoare plante de ingrijit.

  Se mai numesc si "plante aeriene", insa au nevoie de apă, substanțe nutritive și lumină pentru a supraviețui.
  Plantele de aer sunt epifite, ceea ce înseamnă că acestea cresc pe un alt copac, gazdă sau obiect.  Totuși, ei nu fură substanțe nutritive de la gazda lor, ci doar o folosesc drept casă pe care să crească.
  Plantele aeriene utilizează vasele mici amplasate pe frunzele lor, numite trichomes, pentru a capta substanțe nutritive și umezeală din aer. 
  Lucrul uimitor legat de plantele aeriene este că își folosesc rădăcinile pentru a se ancora de un obiect, ceea ce le permite să crească in diverse locații în mod natural.  Această flexibilitate a creșterii, permite plantelor aeriene să fie utilizate într-o varietate de scenarii care au dus la creșterea popularității Tillandsiei ca decorațiuni pentru case și birouri.

  Cumpara online plante aeriere, aerofite, tillandsia airplant la cele mai bune preturi, cu livrare rapida oriunde in tara!

 • Ingrasamant flori - pamant flori
  Ingrasamant flori -...

  Livram ingrasamant de flori, pamant si accesorii, prin curier, oriunde in tara!

  Ingrasamant flori si pamant flori, materiale fitosanitare si accesorii pentru ingrijirea plantelor. Solutii profesionale - ingrasamant orhidee, ingrasamant citrice, ingrasamant bonsai, ingrasamant plante cu flori, ingrasamant pentru stimularea infloririi.

 • Plante in ghivece inteligente Lechuza
  Plante in ghivece...

  Cumpara online plante in ghivece inteligente Lechuza, gata transplantate la cele mai bune preturi si cu livrare rapida. Preturile afisate includ: pretul fiecarei plante de interior, plante de birou, plante de apartament sau plante de gradina, pretul ghiveciului inteligent Lechuza si materiale necesare transplantarii.

  Noi iubim ghivecele Lechuza deoarece ofera stil, calitate si pret de neegalat. Cel mai bun lucru este sistemul de irigare LECHUZA.

  Ne place aceasta caracteristica, deoarece asigura ca orice planta transplantata in ghiveciul inteligent Lechuza, are întotdeauna cantitatea potrivita de apa. Este intr-adevar un sistem de auto-udare.

  Am creat o gama de plante in ghivece inteligente, cu cateva dintre plantele noastre preferate de interior. Acestea pot fi folosite cu usurinta peste tot in casa si chiar pe biroul dvs. pentru a adauga personalitate spatiului, de asemenea, vor creste puritatea aerului si in plus vor arata fantastic!

 • Plante de gradina
  Plante de gradina

  Livram plante de gradina prin curier, oriunde in tara!

  Cu siguranta poti avea o gradina de vis. In magazinul nostru gasesti o varietate de plante de gradina, plante pentru terasa, sau plante de exterior, decorative prin culoritul frunzelor sau florilor, la cele mai bune preturi, disponibile online cu livrare rapida, sau disponibile in magazine.

  Plante suculente sunt o varietate deosebita, sunt usor de intretinut si infrumuseteaza orice gradina si sunt si accesibile ca pret. Le gasesti online disponibile tot timpul anului iar printre cele mai cunoscute plante suculente amintim Urechelnita, Echeveria, Aloe vera.

  Esti in cautarea unor plante precum cele care cresc la umbra sau semiumbra, plante care rezista iarna, care infloresc tot anul sau care se planteaza primavara sau toamna, in magazinul nostru online gasesti o varietate mare de plante de gradina.

  Cumpara online plante gradina, de exterior sau pentru terasa la cele mai bune preturi si cu livrare rapida, oriunde in tara!

 • Outlet de plante in ghiveci
  Outlet de plante in...


  Plante de interior, plante de gradina, plante decorative, plante verzi, plante de birou sau plante de exterior, fara flori. fara fructe sau usor deterioate la preturi reduse.

 • Cosuri cu plante| Aranjamente cu plante
  Cosuri cu plante|...

  Livram cosuri cu plante sau aranjamente cu plante, prin curier, oriunde in tara!

  Cosuri cu plante sau aranjamente cu plante,in diverse combinatii si culori, potrivite pentru orice ocazie (aniversare, cununie, onomastica etc).

  Aranjamentele cu plante in ghiveci sunt realizate in cosuri decorative, ghivece de ceramica sau vase deosebite.

  Cosurile cu plante sunt realizate prin combinarea de plante cu flori, plante decorative prin frunze, plante de apartament sau plante de suculente; la cele mai bune preturi si cu livrare rapida.

 • Plante carnivore / Insectivore
  Plante carnivore /...

  Livram plante carnivore, insectivore prin curier, oriunde in tara!

  Plantele insectivore / carnivore - Dionaea Muscipula (Venus Flytrap), Nepenthes, la cele mai bune preturi.
  Plantele carnivore / insectivore sunt inzestrate de catre natura cu adevarate capcane. Aceste plante incredibile manipuleaza simturile insectelor si ale unor vietuitoare mici pentru a le a captura, urmand o perioada de digestie lenta, in care planta isi va asigura necesarul de proteine.

  Plante carnivore! Ce sunt ele? Mănâncă ca un leu? Ei bine, da, de fapt, deși nu-și urmăresc pradă. În schimb, ele atrag insectele să pătrundă înăuntru. Acestea sunt plante pradatoare care obțin nutriția lor din corpurile animalelor și insectelor. Ele capturează și ucid prada lor, cum ar fi insectele, păianjenii, nevertebratele și chiar vertebratele mici, cum ar fi șoarecii! Acestea hrănesc planta. Cum realizează acest lucru? Folosind frunze specializate care acționează ca niste capcane. Frunzele pot atrage prada cu culorile strălucitoare, mirosuri, firele și extensiile frunzelor. Unele frunze pot închide creatura. Alele îi prind în "lipici" și unii își îneacă prada. Planta absoarbe apoi substanțele nutritive puse la dispoziție de la cadavru. Plantele carnivore pot, de asemenea, să prospere fără a consuma prada, dar ele cresc mult mai repede și dacă sunt capabile să absoarbă substanțe nutritive din corpuri.

  Plantele insectivore sunt disponibile in magazinul nostru online la cele mai bune preturi si cu livrare rapida.

 • Hibiscus, trandafir japonez
  Hibiscus, trandafir...

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Florile mari, colorate ale Hibiscusului (Hibiscus sinesis) creează un peisaj incantator în timpul verii, atrăgând colibri și fluturi și oferind aspectul unui paradis tropical, indiferent de varietatea sa. Plantele de hibiscus sunt membre ale familiei Mallow și există multe specii diferite care sunt folosite în grădinărit.

  Pentru a vă putea bucura de Hibiscus cât mai mult timp posibil, am enumerat cele mai bune sfaturi mai jos:- -

  - Puneți Hibiscusul într-o locație luminoasa

  - Nu așezați planta lângă fructe (preveniți deteriorarea etilenă)

  - Îndepărtați florile ofilite

  - Uda Hibiscus de două ori pe săptămână, nu lăsați solul să se usuce.

  - Adăugați fertilizant o dată la două săptămâni pentru a garanta că florile au ieșit din mugure.

  - Nu mutati Hibiscusul. Mugurii de flori cresc mereu spre lumină. Dacă rotiți planta, s-ar putea să se rănească în timp ce se rotește și va cădea.

  - Hibiscus infloreste până în octombrie. Dupa perioada de inflorire, așezați planta într-o locație rece (cel puțin 10 ° C) și udați-o moderat.

  Hibiscusul crește pe aproape orice sol care este aerisit, bine drenat și care conține o mulțime de humus. De fapt, după plantare, nu este nevoie de o întreținere speciala și inflorind din aprilie până la sfârșitul lunii octombrie.

  Varietatea mare din magazinele noastre (hibiscus de gradina cu floare simpla, hibiscus cu floarea mare, hibiscus cu floarea batuta, hibiscus in degrade, in culori variate) și perioada lungă de înflorire vă permit să admirați Hibiscusul pentru o perioadă semnificativă de timp!

  Cei mai frumos hibiscusi de gradina, trandafiri japonezi rosii, portocalii, albi, roz sau portocaliu, la cele mai bune preturi, de vanzare direct din florarie sau cu livrare rapida prin curier!

 • Arbusti fructiferi |Pomi fructiferi
  Arbusti fructiferi...

  Livram plante oriunde in tara, prin curier!

  Varietati de arbusti fructiferi sau pomi fructiferi aloiti in ghiveci, precum coacaz negru, coacaz rosu, cocaz galben, kiwi, vita de vie aloita, disponibili online doar in perioada de plantare, la preturi foarte bune si cu livrare rapida.

  Soiuri de legume la ghiveci rezistente-  rosii cherry la ghiveci, capsuni la ghiveci cu flori si/sau fructe, ardei gras la ghiveci cu flori si/sau fructe.

 • Bulbi de flori
  Bulbi de flori

  Livram plante prin curier, oriunde in tara!

  Oferta noastra de bulbi de flori include bulbi de lalale, zambile, narcise. 

  Cumpara online cele mai frumoase aranjamente cu bulbi de flori de primavara, cu zambile, lalele, narcise, muscari la preturi imbatabile, cu livrare rapida.

Meniu

Top