Trandafiri pitici - Rosa Kordana - pentru gradina

Produs nou

Trandafirii pitici (Rosa Kordana) sunt versiuni la scara redusa a trandafirilor obisnuiti, si desi variaza in multe feluri, toti au flori micute, uneori parfumate. Isi au originea in China, din trandafirul chinezesc (Rosa chinensis minima).

Inaltime planta 25-30 cm

Diametru ghiveci 10 cm

Mai multe detalii

Oferta cu timp limitat:

12 LEI

15 LEI

-20%

- +

Florarie in Bucuresti - Plata si livrare flori rapida!
Florarie in Bucuresti - Plata si livrare flori rapida!
 
Informații

Trandafirii pitici sunt in mod natural rezistenti in gradina pe tot timpul anului - sunt plante perene usor de ingrijit si aproape tot timpul in floare. Ca inaltime, plantele variaza de la 13 cm sau mai putin, pana la 0,9 - 1,2 metri.

De asemenea, trandafirii pitici se adapteaza foarte bine si ca planta de apartament, insa spre deosebire de alte plante de interior, trandafirii au nevoie de lumina puternica.

Aceasta planta este disponibila in nuante de rosu, roz, portocaliu, galben si alb. La confirmarea comenzii va rugam sa specificati culoarea dorita.

Instructiuni de ingrijire Trandafiri

Amplasare: dacă îl ţineţi în interior îi trebuie ghiveci mare şi un spaţiu luminos, aerat, cu o temperatură mai scăzută pe timp de iarnă. Plantat afară se va dezvolta bine într-un loc însorit.

Umiditate: se udă constant

Substrat: turbă olandeză sau pământ de grădină

Înmulţire: prin butaşi

Caracteristici: după fiecare înflorire tundeţi toate vârfurile pentru a încuraja lăstărirea şi formarea bobocilor. În cazul în care îi păstraţi în ghiveci trebuie să le administraţi îngrăşământ pe toată perioada caldă. Dacă i-aţi plantat în grădină,  toamna trebuie să îi pregătiţi de iernat. Tundeţi toate tulpinile scurt si muşuroiţi pământul înjurul lor.

Meniu

Top