Pachira - Arborele Banilor, 40 cm

Produs nou

Pachira Aquatica este un arbore foarte popular datorita miturilor ce il inconjoara, cunoscuta sub denumirea de Castanul Malabat sau Arborele banilor. Se spune ca planta aduce bunastare si prosperitate in casele oamenilor.

Pachira Aquatica este originara din America centrală și din America de Sud, crescând în regiunile mlaștina. In salbaticie, copacul banilor poate crește până la 60 de metri înălțime, are muguri de flori de dimensiunea și forma unei banane și fructe cat o nucă de cocos.

Deoarece acest copac tropical prosperă în apropierea zonelor umede și a mlaștinilor, iubește solul care este umed în orice moment.

Inaltime planta 35-40 cm

Diametru ghiveci 12-13 cm

Mai multe detalii

Oferta speciala limitata

39 LEI

45 LEI

-6 LEI

- +

Florarie in Bucuresti - Plata si livrare flori rapida!
Florarie in Bucuresti - Plata si livrare flori rapida!
 
Informații

Instructiuni de ingrijire pachira

Amplasare: loc luminos sau in plin soare

Umiditate: se udă regulat, cand pamantul se usuca la suprafata

Substrat: turbă sau un amestec afânat

Înmulţire: seminte sau butasi

Caracteristici: Protejati arborele norocos pe perioada de iarna, pentru ca nu suporta bine inghetul si, de asemenea, feriti-l pe toata perioada anului de vant cald, uscat. In ceea e priveste udarea, nu uitati ca este un arbust tropical, deci trebuie udat regulat si din belsug pe perioada verii; iarna se uda mai rar. In perioada de crestere (lunile calde) trebuie tratat frecvent cu ingrasamant.

Meniu

Top